« Terug naar overzicht

Gratis muziekfestival "Zomerklanken" 2018

Abdij Uelingshei
Gratis
1 jul.2018

Voor het vierde jaar op rij organiseren de Meulezengers dit geweldige Zomerevenement op de prachtige locatie van Abdij Uelingshei.

Mannenkoor de Meulezengers viert dit jaar zijn 25 jarig jubileum onder het motto “De Meulezengers bliève verrasse”. Dit zal ook het geval zijn bij het jaarlijks evenement Zomerklanken, dat op zondag 1 juli a.s. wordt gehouden in de binnentuin van het Trappistenklooster op Ulingsheide in Venlo / Tegelen.  

In de prachtige kloostertuin zal dit jaar weer een keur van artiesten voor u optreden. Jeugdig poptalent als Jane Band en Mercedez Cole; kinderkoor High Five; dialectmuziek van de Hômmelschoor zuskes en close harmony van Doeën Beejein. De Meulezengers o.l.v. Marianne Maessen-Scherjon zullen een uitgebreid repertoire, van dialect tot pop, Engels-, Duits- en Franstalige nummers laten horen.

Van dit alles kunt u onder het genot van een glaasje wijn of bier genieten in de schaduw van de grote eik op de binnenplaats, terwijl er ook nog lekkers van de barbecue is. 

De afsluiting van de middag zal  op een vrolijke muzikale wijze worden verzorgd door Fanfaar Trotwaar met swingende wereldmuziek. Mede dankzij de samenwerking met de stichting Emmaus-Feniks is de entree gratis!

Bij slecht weer zullen de activiteiten verplaatst worden naar het nieuw geopende restaurant van Emmaus. De toegang naar de binnentuin betreft de ingang van de kringloopwinkel. We hopen u te kunnen verwelkomen in een zonnige, muzikale kloostertuin!