« Terug naar overzicht

Zomerklanken 2017

Bij buitenevenmenten ben je afhankelijk van de weergoden. Die waren ons dit jaar echter weer goedgezind!

De organisatie had een leuk programma samengesteld met een flink aantal optredens. We moesten al vrij snel vaststellen dat we het draaiboek niet volgens het geplande schema zouden kunnen hanteren. Een aandachtspunt voor de volgende edities. Over gebrek aan belangstelling konden we in ieder geval niet klagen. Kort voor begin regende het nog gestaag en de verschillende weer-apps werden frequent geraadpleegd. Daarop was te zien dat vanaf 13:40 uur de lucht zou opklaren en zo geschiedde...

De Meulezengers trapten af met het eerste van hun twee optredens, gevolgd door Jewels, de Oldtimers, Louise van den Brand, de Jocus Prinsekapel, Mirjam Alders, M & M, Kalpana en Toetie! 

De ruim 300 bezoekers konden onder het genot van een hapje en een drankje genieten van een gevarieerd muziekprogramma. Omdat we gebruik mogen maken van de faciliteiten van de Stichting Emmaus Feniks werd 's middag een collecte gehouden met de hoge hoed. De opbrengst werd met plezier overgedragen aan Emmaus Feniks. Zomerklanken 2018 is op 1 juli!