« Terug naar overzicht

Open repetitie: Vader en zoon zingen samen op 18 april!

Mannenkoor de Meulezengers wil de volgende generatie graag kennis laten maken met de hobby van hun vaders. Niks is leuker dan samen zingen en dat geldt voor alle leeftijden. Zingen in een koor is vrij onbekend bij de jeugd, terwijl er zoveel talent rondloopt!

Om te laten proeven dat zingen een geweldig fijne hobby is – en hoe gezellig en kameraadschappelijk samen zingen is - houden wij een speciale Vader & Zoon-avond!

Voor zonen maar ook voor schoonzonen, broers, neven, collega’s en vrienden een heerlijke avond om zelf te ervaren wat voor bijzondere dingen er gebeuren als je samen zingt!

We studeren 3 bekende nummers vierstemmig in, voor iedere stem is er een gemakkelijk te leren partij. Ook als je geen zangervaring hebt! Noten lezen is niet nodig, dat komt vanzelf goed.

Een geheel gratis en vrijblijvende repetitie waarbij samenwerken ook het teamgevoel geeft!

Kom daarom op donderdag 18 april 2019 om 20.00 uur samen naar de repetitie in de Burg. van Aefferdenstraat 3 in Venlo. Onze (schoon)zonen, maar natuurlijk ook de jongere broer, neef, vriend en collega kunnen kijken en luisteren naar de Meulezengers en gaan de uitdaging aan om samen te zingen!

Na afloop drinken we een glaasje en zorgen dat er ook een versnapering bij is, alles zoals we dat bij de Meulezengers gewend zijn. Meld je even aan via secretaris@demeulezengers.nl zodat we ook genoeg in huis hebben!

Tot 18 april 2019 om 20.00 uur: samen zingen beej 't moeiste koeër van Venlo!