« Terug naar overzicht

Lid worden van de Meulezengers.

Het is een kleurrijk gezelschap die Meulezengers. Je komt er snel genoeg achter of je uit het juiste hout gesneden bent als je een paar keer op de repetitie bent geweest.

Het koor viert het 25 jarig jubileum en het komende concert kreeg de titel De Meulezengers ‘ blieve verrasse’. Om met zo’n concerten te ‘blieve verasse’ zijn de Meulezengers op zoek naar verjonging en wellicht naar jou!

Het mannenkoor bestaat uit ruim 50 zingende leden. Wij houden de leeftijdsopbouw van het koor goed in de gaten en zijn zodoende op zoek naar enkele nieuwe leden onder de 60 jaar. Het spreekt voor zich dat jij een stem moet hebben die binnen het koor bruikbaar is. Zangervaring is fijn maar niet vereist, net als muzieknoten lezen. Als onze dirigente mogelijkheden ziet om jou stem voor het koor te gebruiken en je hebt enig muzikaal gevoel, dan is een van de belangrijkste hobbels genomen. (Indien er sprake is van een ruime zangervaring en goede bruikbare stem accepteren we leden tot 65 jaar). De eerste stap zul je echter zelf moeten zetten! Heb je interesse, wellicht na het bijwonen van ons concert of gewoon via te kijken op facebook of You Tube, kom dan het gezelligste koor van Venlo bezoeken op hun wekelijkse repetitieavond. Misschien ken je al een lid van de Meulezengers en kom je een keer met hem mee naar de repetitie. Je bent van harte welkom, tot gauw!

De wekelijkse repetitie is op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Burgemeester van Aefferdenstraat 10, 5913 BG Venlo (meld je komst s.v.p. aan secretaris@demeulezengers.nl)