« Terug naar overzicht

De Meulezengers bij de KNZV inspiratiedag in Ede

Zaterdag 11 februari reisden de Meulezengers per touringcar naar het Acoestikum in Ede voor een concert.

Een landelijke inspiratiedag met veel informatie voor mannenkoren in Nederland. Workshops o.a. over PR, presentatie, repertoirekeuze en vele andere interessante thema's voor dirigenten en bestuursleden van de mannenkoren in Nederland. De dag werd goed bezocht door circa 130 deelnemers.

De Meulezengers waren gevraagd om de dag af te sluiten. Omdat we al een flink aantal jaren werken aan de onderwerpen die tijdens deze inspiratiedag werden besproken, werden we gevraagd om een concert te geven voor de aanwezige deelnemers. We vonden de uitnodiging een hele eer en hebben deze in dank aanvaard.

We begonnen ons optreden met een "flashmob" door vanuit vier kanten al zingend de zaal te betreden. De flashmob was een van de onderwerpen die gedurende de dag besproken werden. Vervolgen hebben we een uur lang laten zien wat we zoal in huis hebben aan repertoire, koorpresentatie, solisten en stageperformance.

Het optreden werd met enthousiasme ontvangen door de aanwezigen. Onderstaand een impressie van de dag met dank aan Rob Wever van Koninklijk Roermonds Mannenkoor voor het beschikbaar stellen van de foto's.