De zengers

Het is een gemêleerd gezelschap die Meulezengers. Ambtenaar, schilder, slager, tandarts, leraar, manager etc. De samenstelling is heel divers en toch kan iedereen goed met elkaar door een deur. Niet alleen een koor maar ook een hechte vriendenclub: de Meulezengers


Harrie van Heijster

Tweede tenor

Harrie zingt sinds oktober 2021 bij de tweede tenoren.


Loek Meijers

Eerste Tenor

Loek is een van de weinige leden die niet in Groot Venlo woont, maar Grubbenvorst als thuisbasis heeft.

Zijn roots liggen echter in Venlo en hij zingt met veel plezier bij de Meulezengers. In het dagelijkse leven is Loek werkzaam in de logistiek.


Funs Steegh

Bariton

Funs is de gelederen van de Meulezengers op 23 september 2021 komen versterken


Guido Willemsen

Bas

Guido is op 16 september 2021 lid geworden van de Meulezengers


Paul Simons

Bariton

Paul is op 16 september 2021 lid geworden van de Meulezengers.


Geert Roox

Bariton

Geert is sinds 1.7.2021 lid van de Meulezengers en het eerste nieuwe lid na de gedwongen onderbreking door de Corona pandemie. Wij hopen dat er nog vele nieuwe leden gaan volgen....


Ton Kramer

Bariton

Ton verwierf zich snel een plaats binnen de Meulezengers op voordracht van buurman Heini.


Herman Klijzen

Tenor 2

Ook Herman vond in 2013 aansluiting via de workshop ontdek je stem. Hij had al wat zangervaring opgedaan, maar zingen in een mannenkoor was toch weer heel wat anders


Joep Geelen

Tenor 2

Joep is zelfstandig ondernemer in de reclame en marketing. Via de workshop "ontdek je stem" kwam Joep in 2013 in contact met de Meulezengers. Joep ontdekte nog veel meer dan alleen zijn stem, namelijk hoe onverwacht leuk dat het is om in een mannenkoor te zingen. Na enige aarzeling durft hij daar nu zelfs voor uit te komen.... Joep maakt deel uit van onze PR-commissie.


Sjraar Collin

Tenor 1

Pas nadat hij gestopt is met werken is Sjraar gaan zingen bij de Meulezengers. Dat bevalt zo goed dat hij inmiddels ook heeft deelgenomen aan Viva Classic Live als lid van Coro Classico. Bij de Meulezengers is Sjraar actief binnen de reiscommissie.


Carol Caubo

Bas

Carol is al vanaf de oprichting lid van de Meulezengers en had daarvoor al aardig wat zangervaring opgedaan bij het politiekoor. Hij maakte jaren lang deel uit van de muziekcommissie. Momenteel is hij actief als vice-voorzitter van de vereniging en is zodoende ook lid van de PR-commissie. Ook heeft hij deelgenomen aan Viva Classic Live als lid van Coro Classico. Bij de Meulezengers is Carol bas. In het dagelijks leven is hij werkzaam bij de overheid.


Piet Schrömbges

Tenor 2

Oud-politieman Piet is een van de leden van het eerste uur van de Meulezengers. Hij is lange tijd als secretaris actief geweest in het bestuur van de vereniging.


Piet Peters

Bariton

Oud-kastelijn Piet weet wat gezelligheid is. Vandaar dat hij sinds 2005 een trouw bezoeker is van de repetities en de optredens van de Meulezengers...


Paul Houba

Tenor 2

Voor Paul is het vanwege zijn wel eens lastig om de repetitie bij te wonen. Maar als het ook maar even kan, dan is hij van de partij. Dat al sinds oktober 1995.


Niek Peeters

Tenor 2

Niek is sinds 1997 lid van de Meulezengers. Hij geeft indien nodig lessen in solfège en blaast bij enkele nummers begeleiding op de tuba.


Marcel Meurs

Tenor 2

Marcel is in het dagelijks leven werkzaam in de logistieke sector. Via contacten bij de jeugdcommissie van de Wortelepin werd hij in 2015 "geronseld" als lid van de Meulezengers. Hij voelde zich al snel thuis bij de tweede tenoren en de rest van de club.


Joop Stikkelbroeck

Tenor 2

Nog zo'n lid dat er veel te laat achter kwam hoe fijn het is om een Meulezenger te zijn. Lid sinds 2015 en dat met veel plezier.


Jan van Mulekom

Tenor 2

Jan van Mulekom en de Meulezengers zijn sinds 2002 onlosmakelijk met elkaar verbonden. 


Harry Smets

Tenor 2

Harry, naar aanleiding van zijn vroegere beroep bijgenaamd "de slegter", is lid sinds november 2003.


Bert Thijssen

Tenor 2

Bert is een Meulezenger in hart en nieren sinds september 1997.


Mat van Keeken

Tenor 1

Mat is sinds 2006 bij de Meulezengers. Hij is een van de initiatiefnemers en organisatoren van Zomerklanken uit de binnentuin van Uelingshei.


Loek Wienen

Tenor 1

In juni 1993 brak Loek Wienen beide polsen en was daarom niet in staat zijn tennishobby uit te oefenen. Hij was in november van dat jaar aanwezig bij de viering van het 25-jarig huwelijksfeest van Leo en Kitty Martens in de Kapel van Genooi, waar een groepje ex-politiekoorleden een muzikale hulde aan het bruidspaar brachten. Deze zanger besloten na enige tijd in de klas van Wim van Gardingen, in basisschool de Meule, te gaan repeteren. Leo Martens heeft Loek begin 1994 meegenomen naar een van deze repeetities waarna hij zich als lid heeft aangesloten.  Loek was en is een echte verenigingsman die zich graag voor de club inzet als dat nodig is. 


Jos Lenssen

Tenor 1

Jos is in 2009 lid van de Meulezengers geworden. Veel leden kende hij nog uit de tijd van het Politiekoor.


Huub Vercoulen

Tenor 1

Huub is in 2016 lid van de Meulezengers geworden. Ook zonder zangervaring heeft hij snel zijn plek binnen de vereniging weten te vinden.


Herm Roebbers

Tenor 1

Sinds 1999 is Herm al lid van de Meulezengers. 


Henny de Bruin

Tenor 1

Henny had als trompettist een behoorlijke muzikale ervaring. Zingen bij een mannenkoor was nieuw voor hem toen hij zich in 2010 bij de Meulezengers aansloot. Achteraf gezien een goede beslissing. Henny is inmiddels secretaris van de vereniging.


Guido Felix

Tenor 1

Guido is in 2016 lid van de Meulezengers geworden. Hij had al eerder ervaring bij een ander mannenkoor opgedaan maar voelde zich meteen bij ons thuis.


Ger Hagens

Tenor 1

Per 1 december 2015 is Ger lid van de Meulezengers. Achteraf zei hij ook al dat hij dat veel eerder had moeten doen....


Geert Steeghs

Tenor 1

Samen met Ton Lamberts nam Geert in 1992 het initiatief om een gelegenheidskoor te vormen om de H.Mis ter gelegenheid van het 25 jarig huwelijk van een bevriend echtpaar op te luisteren. Ze gaven het koor in eerste instantie een wat minder gepaste naam, maar uiteindelijk heeft dit initiatief geleid tot de oprichting van Mannenkoor de Meulezengers. Geert heeft in de eerste 15 jaar verschillende bestuursfuncties binnen de vereniging vervult. Nog steeds zingt Geert met veel enthousiasme en plezier bij de eerste tenoren.


Frans Linders

Tenor 1

Frans is lid sinds 2011. Hij nam voor de zomer van 2017 afscheid bij zijn werkgever, het Citaverde college.


Wil Alberts

Bariton

Wil maakt sinds 2016 deel uit van de Meulezengers. 


Theo Nagelmakers

Bariton

Theo is lid van de Meulezengers sinds 2002. Hij vervulde vele jaren de rol van penningmeester binnen het bestuur. Theo maakte op ons jubileumconcert furore als Dorus en zingt bij de baritons.


Ton Haanen

Bariton

Ton is Meulezenger sinds 1996 en altijd in voor een geintje of een feestje.


Ser Huibers

Bartiton

Ser is sinds 1999 lid van de Meulezengers. Hij heeft bijna alle partijen binnen het koor gezongen en maakt tegenwoordig deel uit van de baritons


Rob van Onna

Bariton

Rob heeft voordat hij lid werd bij diverse koren gekeken en geprobeerd. Uiteindelijk kwam hij tot de conclusie dat de Meulezengers het beste bij hem paste. Goede keus! Rob is lid sinds 2007, slaat regelmatig de trom en is als tweede secretaris bij het bestuur van de vereniging. In het dagelijks leven is Rob tandarts.


Marcel Wangge

Bariton

Nadat Marcel in 2015 kennis maakte met de Meulezengers en koorzang, kwam hij al snel tot de conclusie dat hij dit al veel eerder had moeten doen. Sindsdien slaat Marcel zelden een repetitie of optreden over.


Luud Keunen

Bariton

Luud is sinds 1997 bij de Meulezengers. Naast zang kan Luud ook diverse instrumenten bespelen waarvan we regelmatig graag gebruik maken.


John Schlooz

Bas

John is lid sinds 1996 en heeft jarenlang de titel "Benjamin" bij het koor gehad. Inmiddels is onze kapper niet meer het jongste lid van de vereniging.


Joop Cornelissen

Bariton

Joop is lid sinds 2015.


Han Spaaij

Bariton

Han zingt al vanaf zijn vroege jeugd. Kwam later bij de politie bij het politiekoor en heeft zelfs samen met Ton Lamberts de leedjesaovend 1986 van Jocus gewonnen met Venlo op stelte. Han is lid van het eerste uur van de Meulezengers en heeft lange tijd bestuursfuncties binnen de vereniging vervuld.


Hai Heijnen

Bariton

Sinds 1996 maakt Hay deel uit van de Meulezengers. Hay was vroeger werkzaam bij PTT Telecom.


Bert Jacobs

Bariton

Bert zingt sinds 2016 bij de baritons.


Wiel de Jong

Bas

Wiel is lid van het eerste uur en startte zijn zangcarrière bij het politiekoor. Hij vervulde jarenlang bestuursfuncties bij de Meulezengers en heeft zelfs een aantal jaren bij twee koren gezongen. Wiel is inmiddels met pensioen en is actief bezig met opa zijn, loopsport en diverse vrijwilligersfuncties.


Luc van Dijck

Bas

Luc werd in Augustus 2004 lid van de Meulezengers. Hij was destijds werkzaam als jurist bij de Gemeente Venlo. Inmiddels "pensionado" maar met de vele hobby's is hij zeker niet op zijn lauweren gaan rusten.


Jan Fleuren

Bas

Jan Fleuren zingt al sinds 1995 bij de Meulezengers als bas. De voormalig leraar mag ook graag na repetitie de stem nog eens laten horen als hij inzet met liederen die wij tot ons bar-repertoire rekenen.


Hen Hutjens

Bas

Toen Hen in 2002 lid werd van de Meulezengers was hij nog werkzaam op de veiling in Grubbenvorst. Inmiddels heeft Hen de pensioengerechtigde leeftijd bereikt maar zingt met onverminderd plezier zijn partij mee bij de bassen.


Hans Lankreijer

Bas

Sinds september 2009 is Hans lid van de Meulezengers. Naast het zingen bij de bassen heeft Hans enkele jaren een bestuursfunctie vervuld. In het dagelijks leven is Hans werkzaam bij een energiebedrijf.


Frank Dorssers

Bas

Frank Dorssers zingt sinds maart 2015 bij de Meulezengers. In het dagelijks leven is hij werkzaam bij de overheid. Frank kan behoorlijk de kelder in met zijn stem en voelt zich prima op zijn plaats bij de bassen.


Piet van Beek

Bas

Piet is lid van het eerste uur. Piet is werkzaam bij de overheid.  Naast het zingen als bas heeft Piet de verantwoording voor de opstelling en presentatie van het koor tijdens optredens. Voorwaar geen makkelijke taak want de gemiddelde Meulezenger heeft een sterke eigen wil...


Leo Steegs

Tenor 1

Leo is lid sinds 1 november 2003. Na een tijd bij de tweede tenoren gezongen te hebben heeft hij uiteindelijk zijn plaats gevonden bij de eerste tenoren. Alhoewel, bij tijd en wijle zingt hij ook nog een baspartij mee. In 2007 nam hij het initiatief voor het ontwikkelen van een eigen website voor het koor. Van maart 2009 tot 1 januari 2020 was hij voorzitter van de vereniging.


Wim Sijbers

Bas

Wim is werkzaam in het onderwijs. Hij is in december 2004 lid van de Meulezengers geworden, nam in 2011 afscheid maar kwam in 2013 -tot ons genoegen- weer terug om met veel plezier bij de bassen te zingen.